Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima op haar herfstigst!

Altijd beeldig in vallende blaadjes-stijl. Koningin Máxima wordt vaak geassocieerd met de zomer, gezien haar liefde voor Griekenland, Spanje en in bikini rondvaren in de Egeïsche Zee. Maar qua teint en type is ze veel meer een 'herfst', waarvan ook haar garderobe oneindig getuigt, gezien haar voo...

Máxima op haar herfstigst!

Altijd beeldig in vallende blaadjes-stijl.

Koningin Máxima wordt vaak geassocieerd met de zomer, gezien haar liefde voor Griekenland, Spanje en in bikini rondvaren in de Egeïsche Zee. Maar qua teint en type is ze veel meer een 'herfst', waarvan ook haar garderobe oneindig getuigt, gezien haar voorkeur voor bruin, beige, paars, mosterd en geel.  Aan de vooravond van de meteorologische herfst een impressie van HM in najaarssferen.

Misschien wel haar herfstigste look ooit: er werd in 2012 een complete fazant geofferd voor deze hoed die ze droeg bij het huwelijk van prins Guillaume en prinses Stéphanie van Luxemburg.

Bezoek windmolenpark 2017: wind, modder en een outfit die zó in Horse & Hound kan.

Bruin én mosgroen met een kekke hoed in 2017; je zou ervan naar een knapperend haardvuur gaan verlangen.

Camel jas, bruine broek, suède laarzen, ruitje – en het regende ook nog toepasselijk #heerlijkherfst.

Dan is er in Nederland ook altijd nog het leed dat windkracht acht heet. 

Almere 2015: het brons en bruin had Máxima zelf al geregeld, de spots voegden er een vleugje heidepaars haar aan toe. 

Er gaat niets boven boswandelen over enge plankjes op hoge hakken die een herfstige outfit helemaal áf maken - van deze look krijg je spontaan zin in Irish Coffee, toch? 

Foto's (c) Brunopress, ANP, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in