Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima op groen

Koningin Máxima opende vanochtend (dinsdag) een verpleeghuis in Steenbergen. En racet daarna door naar Den Haag voor een druk middagprogramma. De koningin toog vanochtend naar Noord-Brabant om verpleeghuis Hof van Nassau te openen, een rondleiding te krijgen en te spreken met medewerkers, vrijwil...

Máxima op groen

Koningin Máxima opende vanochtend (dinsdag) een verpleeghuis in Steenbergen. En racet daarna door naar Den Haag voor een druk middagprogramma.

De koningin toog vanochtend naar Noord-Brabant om verpleeghuis Hof van Nassau te openen, een rondleiding te krijgen en te spreken met medewerkers, vrijwilligers en bewoners. 

Ze droeg voor de gelegenheid een design van Natan, en een opvallende hoge hoed. Een powerlook voor een powerdag.

Het is namelijk een druk reisdagje voor de koninklijke karavaan, want in de middag wordt de koningin verwacht op het jaarlijkse symposium van het platform Wijzer in geldzaken in haar woonplaats Den Haag. Daar is ze elk jaar bij, als erevoorzitter van het platform.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in