Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima op Facetime: net als wij

Facetime, Zoom, Google Hangouts... velen van ons besteden in deze coronatijden ineens veel tijd in online videogesprekken. In huisbroek, met dikke trui of sjaal, of net niet helemaal in beeld. Zo ook koningin Máxima. Majesteit zal het vast wel iets meer gewend zijn dan de gemiddelde Nederlander, ...

Máxima op Facetime: net als wij

Facetime, Zoom, Google Hangouts... velen van ons besteden in deze coronatijden ineens veel tijd in online videogesprekken. In huisbroek, met dikke trui of sjaal, of net niet helemaal in beeld. Zo ook koningin Máxima.

Majesteit zal het vast wel iets meer gewend zijn dan de gemiddelde Nederlander, met haar kantoor en staf in New York. Maar nu haar normale taken voor de VN (waar ze nou eenmaal vaak voor op reis moet) volledig vanuit Huis ten Bosch moeten worden afgetikt, zal ook zij overspoeld worden met uitnodigingen voor Zoom-gesprekken, hangouts en ander videoleed.

Hoe dat eruit ziet, zien we deze dagen ook af en toe. Want de Nederlanders die de eer krijgen om even met Máxima te Facetimen delen natuurlijk graag een klein fotootje van dat memorabele moment.

Hallo, ben ik in beeld?

Ook in Huis ten Bosch is het niet altijd gerieflijk warm, zo stilzittend achter je scherm

Kek achtergrondje, Majesteit (je shopt 'm hier)

Oh, en deze neppert van de Windsors willen we je óók niet onthouden