Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: nog even over die ketting...

Als je ook zo'n verenpracht wil... Majesteit houdt wel van een statementketting, en besloot daarom maandag weer eens een bekend Natan-collier uit de sieradenkist te halen. Eentje met goudkleurige kralen, gele veren en natuurlijk bijpassende oorbellen. Al die vrolijkheid kwam van Natan, maar heeft...

Máxima: nog even over die ketting...

Als je ook zo'n verenpracht wil...

Majesteit houdt wel van een statementketting, en besloot daarom maandag weer eens een bekend Natan-collier uit de sieradenkist te halen.

Eentje met goudkleurige kralen, gele veren en natuurlijk bijpassende oorbellen. Al die vrolijkheid kwam van Natan, maar heeft ze al een tijdje in bezit, dus daar kun je 'm momenteel niet meer aanschaffen.

Maar wat nou als je wél als een blok bent gevallen voor Máxima's verenliefde (de meningen zijn, dat zeggen we heel eerlijk, een tikje verdeeld)? Nou, dan zijn deze drie exemplaren misschien perfect voor je. Het leukste: de ketting die het meest lijkt op die van HM, is ook de goedkoopste uit de spoeling.

Dat is dit nummertje van Claire's, nu in de aanbieding voor slechts 3,75 euro! Lijkt goed genoeg, toch?

Wil je in gouden verensferen blijven, dan kun je ook gaan voor deze beauty van New Bling, prijskaartje 46,95 euro...

...of je kiest voor dit chique nummertje van Milk dat weliswaar andere kleuren heeft maar wel lekker meelift op de verenpracht.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in