Majesteit was niet aan het shoppen, al stroomt het bloed natuurlijk waar het niet gaan kan. 

Koningin Máxima was vandaag, vers van haar 20-jarig jubileum met Willem-Alexander en hun tripje naar Spanje, op werkbezoek in Breda. Ze ging als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap langs bij Bredase ondernemers die geraakt zijn door de pandemie.

Máxima sprak met verschillende ondernemers uit verschillende sectoren over hoe zij de crisis beleven, wat ze doen om te herstellen en hoe ze omgaan met dingen zoals de digitalisering van winkelen. Ook een belangrijke vraag: welke hulp hopen ondernemers te krijgen?

Article continues after the ad

Daarvoor moest ze langs de kledingrekken, en dan dwarrelt het oog natuurlijk wel eens een beetje af. Zelf kwam HM in prachtig ton-sur-ton, een perfect gecureerd plaatje dat we gemist hebben de laatste tijd.

Het was alweer even geleden dat we HM op pad zagen. In januari ging ze maar één keer in levende lijve op werkbezoek, de meeste bezoeken vinden nog steeds online plaats.

Morgen gaat ze, lucky us, alweer op pad.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in