Nee, geen klachten. Maar wel een bezoek met coronathema.

Het was een stille Oranje-week, zo na de storm rondom Griekenland. Maar gelukkig komt ook aan die roerige tijden een einde en pakte koningin Máxima (net als de koning trouwens) vandaag haar royaltaken weer op. Ze bezocht een gezondheidscentrum met drie huisartsenpraktijken in Driebergen.

Article continues after the ad

De koning ging vanochtend ook het land in, naar het Haaglanden Medisch Centrum. Hij mocht daar kijken hoe de dagelijkse realiteit er nu uitziet in het ziekenhuis.

Máxima deed iets soortgelijks, maar dan dus bij de huisartsen. Ze sprak met het personeel over de bijzondere uitdagingen in hun werk op dit moment, waaronder het organiseren van de jaarlijkse griepprik.

Dat is nog eens afstand houden

In een spetterende outfit van Altuzarra (die we onder andere zagen tijdens haar bezoek aan Pakistan vorig jaar — tot aan de schoenen toe!) en het zwarte mondkapje (het blauw-oranje exemplaar zal in de was hebben gezeten) was onze koningin een opvallende verschijning in de praktijkgangen. Zoals het heurt dus. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in