Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: mondkapjes en méér momenten

Personal Protection Equipment, Royal Edition. Koningin Máxima bracht vorige week een werkbezoek aan technologiebedrijf Demcon in Enschede, waar ze een beademingssysteem hebben ontwikkeld, getest en geproduceerd dat geschikt is voor de beademing van patiënten op de intensive care. Bij het bezoek h...

Máxima: mondkapjes en méér momenten

Personal Protection Equipment, Royal Edition.

Koningin Máxima bracht vorige week een werkbezoek aan technologiebedrijf Demcon in Enschede, waar ze een beademingssysteem hebben ontwikkeld, getest en geproduceerd dat geschikt is voor de beademing van patiënten op de intensive care.

Bij het bezoek hoorde een helemaal-van-nu mondkapje en het was niet de eerste keer in haar jaren als royal, dat ze haar looks moest bedekken met buitengewoon functionele kleding, kijk maar.  

Koningin Beatrix en prinses Maxima in 2003 tijdens de rondleiding in de smelterij van de kopermijn van Chuquicamata in Chili, de grootste kopermijn ter wereld. 

Bezoek aan zuivelbedrijf Koninklijke Friesland, 2015 - check ook even de schoenen.

Koningin Máxima en president Halimah Yacob van de Republiek Singapore tijdens een bezoek aan het Horticultural Centre, in 2018. 

Bezoek aan Bavaria, ditmaal geen witte, maar een oranje jas en wederom hygiënische schoenen...

...en ook nog een veiligheidsbril. Die vrouw staat ook echt alles! 

Foto's (c) Brunopress, PPE Agency

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!