Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima million dollar-oorbellen (nou ja, bijna dan)

We wilden ze direct hebben. Maar het prijskaartje is... fors. Er was veel te bekijken aan de look die HM deze week uitkoos voor de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2020. Die gouden top. Die drukke rok. Die schoenen. Pas laat kwamen we uit bij haar oorhangers. Maar daar bleek al...

Máxima million dollar-oorbellen (nou ja, bijna dan)

We wilden ze direct hebben. Maar het prijskaartje is... fors.

Er was veel te bekijken aan de look die HM deze week uitkoos voor de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2020. Die gouden top. Die drukke rok. Die schoenen. Pas laat kwamen we uit bij haar oorhangers. Maar daar bleek al helemáál veel aan te bekijken.

Het gaat op de Gipsy earrings van het Deense merk Ole Lynggaard, een hofleverancier die in Denemarken en daarbuiten populair is. Natuurlijk is kroonprinses Mary wel eens met hun sieraden gespot, maar ook prinses Sofia van Zweden is fan: zij droeg zelfs al eens een iets ander paar van de Gypsy.

Het paar van Máxima bestaat uit geel- en roségoud met topaas, maansteen en rokerig quartz, en ook nog eens twaalf diamantjes (0.2 karaat in totaal). Voor je je naar je kerstverlanglijstje rept: de levertijd is momenteel 25 werkdagen. En een paar kost je 11.750 euro.

Maar mooi zijn ze, dat staat vast.

Beeld: Brunopress/Ole Lynggaard

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in