Majesteit zomert in Zeeland.

De kans dat de Oranjes gewoon naar hun eigen huis in Griekenland vliegen deze zomer (in het eigen regeringsvliegtuig wellicht, wel zo coronaproof) is groot. Maar vandaag proefde koningin Máxima even aan vakantie in eigen land.

Ze ging in Zeeland op bezoek bij de toeristische sector om te praten over de impact van de coronamaatregelen. En dat leverde prachtige plaatjes op.

Article continues after the ad

Gehuld in haar bekende gele pak van Zara maar gewapend met een prachtige tas van Gucci ging ze de paden op en de lanen in, in het Zeeuwse.

Máxima toog eerst naar klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen om bij te praten met ondernemers uit de hele provincie over hoe zij hun voorseizoen hebben aangepakt en wat ze verwachten van de zomervakantie die voor ons ligt.

Nog meer Majesteit buiten haar natuurlijke habitat: Máxima op de camping in Oostkapelle. Ze maakte een wandeling over het terrein en kreeg uitleg over hoe campings zich, onder andere middels meer sanitaire ruimtes, hebben aangepast op het leven anno 2020. Het is even iets anders.

Het is de verwachting dat Willem-Alexander, Máxima en hun meiden op zaterdag 18 juli vertrekken voor hun eigen zomervakantie. Die donderdag is de laatste schooldag van de meiden en die vrijdagochtend zitten we hier bij NOUVEAU.nl klaar voor de zomerfotosessie die vandaag werd aangekondigd. Hoera!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in