Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima met bril! Majesteit gunt ons een kijkje in haar lockdownleven

Een computerbril! Een lekker vol bureau! En een volle dag vol FaceTime-afspraken. Máxima en Willem-Alexander gunnen ons vandaag een kijkje in hun werkleven in coronatijden. De Oranjes openden vandaag (maandag) de deuren van Huis ten Bosch om vast te laten leggen hoe zij hun dagen nu veelal slijte...

Máxima met bril! Majesteit gunt ons een kijkje in haar lockdownleven

Een computerbril! Een lekker vol bureau! En een volle dag vol FaceTime-afspraken. Máxima en Willem-Alexander gunnen ons vandaag een kijkje in hun werkleven in coronatijden.

De Oranjes openden vandaag (maandag) de deuren van Huis ten Bosch om vast te laten leggen hoe zij hun dagen nu veelal slijten: van het ene in het andere Facetime- of Zoom-gesprek rollend dus, net als de rest van thuiswerkend Nederland.

Op gepaste afstand mochten fotografen even meekijken hoe Willem-Alexander en Máxima telefoontje na telefoontje pleegden (met de iPhone, de tablet én de gewone computer) om mensen die hard werken om het coronavirus terug te dringen een hart onder de riem te steken.

Ze gaan er ook veel op uit, zagen we de laatste weken keer op keer. Maar dat is in de anderhalvemetersamenleving natuurlijk niet altijd gemakkelijk, en via digitale weg bereiken ze samen véél meer mensen.

Een thuiswerkdagje royal-stijl, daar hoort voor Máxima een kek bloemenprintje bij, en een computerbril die we nog niet eerder zagen maar haar wél geweldig staat. Over haar inmiddels beroemde behang schreven we vorige week dit al.

Aan het kantoor van de koning is minder te zien, maar de casual polo en sokloze voeten zijn op hun eigen manier óók een lust voor het oog. Wat een leuk kijkje in de dagelijkse werkelijkheid!

Beeld: Brunopress

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten