Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: meest bewonderde vrouw van Nederland

HM heeft een ruime voorsprong op Michelle Obama. Ze is vrolijk, ze plaagt graag, ze heeft een leuk huwelijk en dito dochters. Daarnaast is ze intelligent, gedisciplineerd en zelfverzekerd genoeg om haar eigen ding te doen, ook al vindt iedereen altijd van alles van haar. Geen wonder dat koningin ...

Máxima: meest bewonderde vrouw van Nederland

HM heeft een ruime voorsprong op Michelle Obama.

Ze is vrolijk, ze plaagt graag, ze heeft een leuk huwelijk en dito dochters. Daarnaast is ze intelligent, gedisciplineerd en zelfverzekerd genoeg om haar eigen ding te doen, ook al vindt iedereen altijd van alles van haar. Geen wonder dat koningin Máxima met ruime voorsprong bovenaan de Nederlandse lijst staat van meest bewonderde vrouwen, volgens data van opiniepeiler YouGov.  

Plek no 2 is voor Michelle Obama, gevolgd door Angela Merkel (3), Oprah Winfrey (4), prinses Beatrix (5), Eva Jinek (6), koningin Elizabeth II (7), Chantal Janzen (8), Jennifer Lopez (9) en Gretha Thunberg (10). Het is een eclectische line-up!  

Bij de mannen draait de Nederlandse lijst om Barack Obama (1), koning Willem-Alexander (2), Mark Rutte (3), Max Verstappen (4) en de Dalai Lama (5), ook een gezelschap dat we graag eens om één tafel zouden zien.