Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in mauve te Utrecht

Men had de loper leuk aan haar look aangepast. Koningin Máxima is aanwezig geweest bij het jubileumcongres van CNV Vakmensen in Nieuwegein. De vakbond viert dit jaar zijn 125-jarig bestaan.  De roze loper kleurde fraai bij haar ensemble van Claes Iversen (met dank aan Modekoningin Máxima). Ze nam...

Máxima in mauve te Utrecht

Men had de loper leuk aan haar look aangepast.

Koningin Máxima is aanwezig geweest bij het jubileumcongres van CNV Vakmensen in Nieuwegein. De vakbond viert dit jaar zijn 125-jarig bestaan. 

De roze loper kleurde fraai bij haar ensemble van Claes Iversen (met dank aan Modekoningin Máxima).

Ze nam ter plekke het jubileumboek ‘Belangenbehartiging als roeping’ in ontvangst.

HM was helemaal on trend met een brede haarband die op een kokoshnik (een Russische hoofdtooi) lijkt. Zo'n mega-diadeem is momenteel erg populair en het is ook nog eens een soort alternatieve kroon, zeker met een vleugje glans erin zoals dit exemplaar. 

Aansluitend sprak ze nog met deskundigen binnen en buiten de vakbond over de leerrekening. Dit is een persoonsgebonden ontwikkelbudget voor werknemers. En daarna was het ook voor HM weekend - lekker terug naar Den Haag. 

Foto's (c) ANP, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in