Kennen we die combi niet ergens van?

Oké, oké, het zijn officieel dé kleuren van 2021. Maar deze fijne combinatie van geel met grijs kennen we in Nederland toch vooral van koningin Máxima.

Article continues after the ad

Koningin Mathilde van België heeft het trucje wellicht bij haar koningin-vriendin afgekeken, want deze week was het extra belangrijk om modieus voor de dag te komen. Majesteit ging in Brussel langs (ja, fysiek!) bij vertegenwoordigers van de Belgische modesector. En dan wil je toch je beste beentje voor zetten.

Mathilde koos voor een gele jas en een top van Natan, perfect in de trendkleuren van 2021 volgens het Amerikaanse kleureninstituut Pantone zijn dat namelijk grijs (Ultimate Grey om precies te zijn) en geel (Illuminating). En laat dat nou net al langer een favoriete combinatie zijn van onze eigen koningin.

Overigens had koningin Mathilde haar jas (van Veronique Branquinho) en de top van Natan al járen in haar garderobe hangen. Maar zo gecombineerd zagen we ze nog niet voorbij komen en moesten wij toch erg aan onze eigen HM denken.

That's what friends are for.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in