Of zie je er meer Sinterklaas in?

Koningin Máxima heeft vanmiddag de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2021 uitgereikt aan IVN Natuureducatie. Op een mooi plekje waar ze eerder dit jaar ook al was rondom haar grote verjaardag.

Dat deed ze op zeer feestelijk in rood met goudgeel: helemaal klaar voor de feestdagen, zou je zo zeggen. De jurk, van Johanna Ortiz, zagen we dit jaar al twee keer eerder voorbij komen. Maar niet gecombineerd met cape.

Article continues after the ad

De koningin toog naar Radio Kootwijk, de plek waar in mei ook al onderstaande foto gemaakt werd.

Gisteren leek het nog even spannend of Majesteit kon afreizen naar de Veluwe: ze zou 's ochtends een speech geven in Utrecht, maar dat werd op het allerlaatste moment een speech via Zoom in plaats van in het echt. Gelukkig kon ze er vandaag weer tegenaan.

Het Cultuurfonds kent de oeuvreprijs jaarlijks toe aan een persoon of instelling met een grote staat van dienst op het gebied van cultuur, natuur of wetenschap in Nederland. IVN brengt mensen in contact met de natuur en won vandaag 150.000 euro.

Leuk om uit te mogen delen, dus Sint Majesteit had een blije middag. En we zingen en we springen...

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in