Hofleverancier, en straks ook in jouw kast?

Qua luxe labels kijken we altijd maar wat graag in de kast van koningin Máxima, die nog wel eens met een pareltje op de proppen komt. Zo ook deze klassieke beauty van het Belgische Delvaux (de Brilliant), die ze begin oktober droeg.

Article continues after the ad

Delvaux is al jaren een van de favoriete merken van Majesteit, zoals dat wel vaker gaat met labels van onze zuiderburen. Het merk is sinds de 1800's al hofleverancier voor de Belgen, en haar koninklijke 'opleiding' genoot Máxima natuurlijk tóch in Brussel en naast koningin Mathilde.

Nog een Delvaux...

...en haar rode beauty, hier in 2014

Maar Delvaux is tegelijk ultra-hip bij celebrities uit alle hoeken. Zo zijn hun tassen onder andere al gedragen door Angelina Jolie, Beyoncé, Lady Gaga en Naomi Campbell. Dan weet je dat is iets goed doet als tassenmerk, als je de hete A-list en de klassieke koninginnen van Europa allebei kunt bekoren.

Gelukkig kun je er ook online shoppen, als je er het budget voor hebt. Van mini tot maxi en van klassiek tot deze topper...

Om te smullen, die webshop. En wie weet browse je er wel samen met HM.

Beeld: Brunopress/Delvaux

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in