Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: liefde voor broches en parels

Zo, dat was even vlammen gisteren! Dat Máxima niet vies is van een opvallend sieraad op z'n tijd wisten we natuurlijk al. Maar ze kwam gisteren (donderdag) wel héél flamboyant voor de dag na haar vakantie. Met op haar luchtige Zara-outfit een knoeperd van een broche vol parelpracht (en ja: matchi...

Máxima: liefde voor broches en parels

Zo, dat was even vlammen gisteren!

Dat Máxima niet vies is van een opvallend sieraad op z'n tijd wisten we natuurlijk al. Maar ze kwam gisteren (donderdag) wel héél flamboyant voor de dag na haar vakantie. Met op haar luchtige Zara-outfit een knoeperd van een broche vol parelpracht (en ja: matching oorbellen).

Een oldie uit de kluis, want Máxima zou in 2004 al voor het eerst met de oorbellen en broche gespot zijn. Subtiel is-ie natuurlijk niet, maar om mee te pronken, dat zeker. Majesteit lijkt er in elk geval mee in haar nopjes. En in close-up zien we ook wel dat het een bijzonder stuk is.

Het sieraad combineert in elk geval twee van Máxima's grote liefdes: broches én parels. Met glimmers, dat ook nog.

Als dit een voorbode is voor de sieradenpracht die ons dit najaar staat te wachten, kijken we zeker weten onze ogen uit.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in