De broek we love to hate is terug!  

Oorbellen die ze over de royal schouders kon gooien én culottes, dat was de look waarmee koningin Máxima een bezoek heeft gebracht aan woonzorglocatie Drentheplantsoen.

Dat is een plek voor licht-verstandelijk gehandicapten van stichting Middin in Den Haag. Het knikje en de lichte buiging is overduidelijk de nieuwe handdruk, het is eigenlijk heerlijk hoofs en elegant (om nog maar te zwijgen over reuze hygiënisch). 

Article continues after the ad

HM hoorde er hoe de organisatie zorg en ondersteuning biedt met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. Die golden ook aan tafel, waar de anderhalve meter ruimschoots in acht werd genomen, al was de sfeer toch wel wat meer ontspannen dan, pakweg, een maand geleden.

Máxima is dol op haar culottes, broeken die fans verdelen in de groep die het leuke broeken vindt en die er alleen vol afgrijzen naar kan kijken – een gulden middenweg lijkt er niet te zijn...

... maar met de bijzondere oorbellen en de top van Zara erbij vormde het wel een mooi blush geheel en totally Máxima!

Foto's (c) Patrick van Emst / Brunopress, Top ID door Modekoningin Máxima

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in