Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima laat een nieuw stukje paleis zien!

Ook dit deel van Huis ten Bosch is een pláátje. Koningin Máxima voelde vermoedelijk feilloos aan dat we zin hadden in weer eens iets anders dan haar bananenbehang. Voor de virtuele openingstoespraak bij de ASEAN Women Leaders' Summit koos ze dan ook een andere kamer binnen het paleis en kamde voo...

Máxima laat een nieuw stukje paleis zien!

Ook dit deel van Huis ten Bosch is een pláátje.

Koningin Máxima voelde vermoedelijk feilloos aan dat we zin hadden in weer eens iets anders dan haar bananenbehang.

Voor de virtuele openingstoespraak bij de ASEAN Women Leaders' Summit koos ze dan ook een andere kamer binnen het paleis en kamde voor de verandering heur haar naar achteren - goede look voor de koningin! 

HM hield de toespraak in haar hoedanigheid als Speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Links Gabriella Sancisi, de particulier secretaris van Máxima. 

Grappig is dat Máxima, die als ze op werkbezoek is hooguit een clutch meeneemt...

... in haar eigen huis een kloeke shopper naast zich heeft gezet. En kijk nou toch - een vintage postmap! 

Voor haar liggen de royal leesbril en meerdere afstandsbedieningen, zo te zien ook eentje van de zonwering. 

Verder op tafel een dienblad met vermoedelijk een afbeelding van het oude Paleis. Het kan ook het oude Noordeinde zijn, daar staan dit soort tekeningen op de prullenbakjes als huisstijl.

Daarnaast een vrolijk muismatje, een tablet en een laptop, plus een mondkapje en de telefoon van Gabriella. 

En verder een dolle kroonluchter (waarover later mee) en adembenemende schilderijen die toch de indruk geven dat ze vanuit het Rijks zit te zoomen. En zo doe je dat! 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in