HM theatert er op los.

De theaterwereld is enorm getroffen door de pandemie. Om ze een hart onder de riem te steken en in het zonnetje te zetten gaat koningin Máxima daarom momenteel geregeld ergens langs om de verhalen te horen.

Vandaag was het de beurt aan het Internationaal Theater Amsterdam, waar ze keihard werken om ook in deze tijden een groot publiek te kunnen bereiken.

Article continues after the ad

Zou HM hier even overwogen hebben om een stukje Les Mis te zingen?

Máxima sprak over geannuleerde voorstellingen, de al bestaande plannen voor een livestreamkanaal (ITALive) en hoe dat kanaal inmiddels al bijna 45.000 keer is bekeken door mensen uit 73 verschillende landen. Daar willen ze bij het Internationaal Theater dus ook mee doorgaan na de crisis. #omdenken

Majesteit droeg voor de gelegenheid deze bekende outfit van Natan die ons toch echt een beetje het gezellige rood-wit-blauw-gevoel gaf (ook al was het wat weinig wit). Met een fijn transparant laagje – waarover morgen meer!

De koningin schoof aan voor een repetitie voor een nieuwe productie, die meedraait binnen de pilot Testen voor Toegang en vanaf morgen dus ook voor publiek te zien is. Ze sprak onder andere met de regisseur en acteurs van de show.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in