Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: koop haar Massimo Dutti-pak (in de SALE!)

Staat leuk tijdens een videocall, maar óók super businessproof als we straks wél weer naar kantoor mogen: dit Máxima-approved broekpak koop je nu voor een wel heel zacht prijsje. Dat koningin Máxima een en ander weet over de kunst van het broekpak, is wel duidelijk. Goed inspiratiemateriaal geeft...

Máxima: koop haar Massimo Dutti-pak (in de SALE!)

Staat leuk tijdens een videocall, maar óók super businessproof als we straks wél weer naar kantoor mogen: dit Máxima-approved broekpak koop je nu voor een wel heel zacht prijsje.

Dat koningin Máxima een en ander weet over de kunst van het broekpak, is wel duidelijk. Goed inspiratiemateriaal geeft ze ons te over. Maar nu kunnen we wel heel letterlijk aan de haal met haar meest recente look: haar Massimo Dutti-pak is nog gewoon online te koop, en is nog in de uitverkoop ook!

Het gaat om een slim fit kostuumblazer met visgraatmotief en een double-breasted sluiting. Die kost normaal 149 euro, en nu maar 99,95 euro. De bijbehorende rechte pantalon met visgraatprint kost normaal gesproken 79,95 euro en nu slechts 59,95 euro. Waardoor je dus voor onder de 160 euro een complete Máxima-look kunt shoppen.

Leuk als je in deze thuistijden droom van een lekkere zakelijke look. Ook fijn: het pak is nog beschikbaar in alle maten: bij Massimo Dutti loopt de collectie van maat 34 tot en met maat 42.

Beeld: Brunopress/Massimo Dutti

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in