Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: kleurrijk in Tanzania

Majesteit op veldbezoek, wat is er beter? Van een make-uploze Máxima naar een uiterst kleurrijke Máxima. Op haar eerste werkdag in Tanzania trok HM een kleurrijke fladderjurk en té leuke slippertjes uit haar koffer voor een van haar favoriete bezigheden: een veldbezoek. Majesteit mocht in de regi...

Máxima: kleurrijk in Tanzania

Majesteit op veldbezoek, wat is er beter?

Van een make-uploze Máxima naar een uiterst kleurrijke Máxima. Op haar eerste werkdag in Tanzania trok HM een kleurrijke fladderjurk en té leuke slippertjes uit haar koffer voor een van haar favoriete bezigheden: een veldbezoek.

Majesteit mocht in de regio Kilimanjaro langs bij lokale boeren en het project MomCare (foto's). Daar wordt gewerkt aan een gedigitaliseerd zorgpakket voor zwangere vrouwen, waardoor ze vooraf bepaalde kosten betalen en weten dat ze kwaliteitszorg krijgen.

Dankzij het project krijgen zwangere vrouwen een verzekeringskaart waarmee ze terecht kunnen bij geselecteerde ziekenhuizen.

Voor Máxima betekende het een middagje omringd door moeders en baby's, en dan is ze al helemaal in haar element. En zo te zien was de liefde tussen koningin en kind ook helemaal wederzijds.

De jurk die Máxima droeg is een knipoog naar haar eigen komaf: het label is weliswaar Blooming Paris, maar de ontwerpster is de Argentijnse Vanessa Seward, meldt UFO No More. De slippertjes komen Carrie Forbes.

De oorbellen en de tas maken het helemaal af, maar het is eigenlijk de vreugde die je op het gezicht van de koningin kunt aflezen op dit soort momenten die de look volmaken.

Hoewel... een huilende baby, dat is voor Máxima zo lang geleden... die geeft ze toch echt liever weer even terug aan mama.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in