Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: kleurrijk in een zee van (ziekenhuis)wit

Koningin Máxima reisde vanmiddag af naar Breda om een bezoek te brengen aan het nieuwe Amphia-ziekenhuis. Ze zou de boel daar aanvankelijk feestelijk openen, maar daar kwam door de nieuwe coronamaatregelen verandering in. Toch wilde HM graag langs om een kijkje te nemen. Dat deed ze overigens op ...

Máxima: kleurrijk in een zee van (ziekenhuis)wit

Koningin Máxima reisde vanmiddag af naar Breda om een bezoek te brengen aan het nieuwe Amphia-ziekenhuis. Ze zou de boel daar aanvankelijk feestelijk openen, maar daar kwam door de nieuwe coronamaatregelen verandering in. Toch wilde HM graag langs om een kijkje te nemen.

Dat deed ze overigens op heerlijk herfstig-kleurrijk in een spetterende jurk van Altuzarra die ze vorig jaar ook al eens uit de kast trok voor een huisartsenbezoek. HM zal wel denken: daar zien ze al genoeg witte outfits.

Majesteit kreeg een rondleiding in onder andere de ambulancehal en op de Spoedeisende Hulp en de verpleegafdeling. Daarna ging ze in gesprek met artsen, patiënten, verpleegkundigen en andere medewerkers van het ziekenhuis.

Ook op VN-bezoek in Pakistan mocht de look al een keer mee.

Een mooi hart onder de riem in moeilijke ziekenhuistijden.

Beeld: ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in