Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima kletst over geldzaken

Máxima op zomers wit. Koningin Máxima sloot vanmiddag aan bij het jaarlijkse symposium van Wijzer in geldzaken, een platform waarvan ze erevoorzitter is. Onder het thema 'Geldzorgen, beter voorkomen dan genezen' sprak Majesteit onder leiding van dagvoorzitter Sabine Uitslag onder andere met minis...

Máxima kletst over geldzaken

Máxima op zomers wit.

Koningin Máxima sloot vanmiddag aan bij het jaarlijkse symposium van Wijzer in geldzaken, een platform waarvan ze erevoorzitter is.

Onder het thema 'Geldzorgen, beter voorkomen dan genezen' sprak Majesteit onder leiding van dagvoorzitter Sabine Uitslag onder andere met minister Hoekstra, een huisarts uit de Haagse Schilderswijk en een adviseur jeugdgezondheidszorg over de relatie tussen geldzorgen en gezondheid.

Geldzorgen leiden meer dan eens tot stress en fysieke/mentale klachten. Er kwamen ook ervaringsdeskundigen aan het woord.

Máxima werkt actief mee aan het platform en helpt de koers van de organisatie mede te bepalen.

Alles voor een financieel fit Nederland, en wie beter dan onze Superfitte Econoom in Chief om daar - in crisp wit - aan bij te dragen? Enig dat HM de gordijnkoorden uit Huis ten Bosch zo multifunctioneel inzet!

Beeld: Wijzer in Geldzaken, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in