De Max Factor is gelukkig weer in ere hersteld.

Royal zijn is leuk en aardig, maar je ligt wel onder een vergrootglas. Zodat het al snel opvalt als er eens iets anders is aan je look. Denk maar aan de onzichtbare beugel van Máxima, die uiteindelijk toch niet zo onzichtbaar bleek.

Bij terugkomst van de zomervakantie uit Griekenland had HM duidelijk zin in eens een andere make-up routine. Of het nu kwam omdat Jennifer Lopez destijds maar niet uitgepraat raakte over haar liefde voor olijfolie of dat al die weken te midden van bloedjonge glowy meiden haar hadden geïnspireerd – de poederdoos bleef dicht…

Article continues after the ad

…en Máxima glom er op los…

…op een manier die echt niet door zomerse temperaturen kwam (het was op deze dag iets meer dan 20 graden). Een opvlieger kan uiteraard niet worden uitgesloten, maar die zien er toch meestal minder geolied uit.  

En nu is het zo dat menig visagist beweert dat 'dewy' en 'glowy' jeugdig staan, de realiteit is dat je als 50-plusser toch echt beter een licht poedertje kunt gebruiken, zeker als je beroepsmatig nog wel eens te maken hebt met flitslichten.

HM was er dan ook snel klaar mee: in oktober was de shine al teruggebracht tot lichte glans.

En in november keek ze nog eens kritisch in de spiegel en keerde ze tevreden terug naar haar eigen look.  

Het is niet voor het eerst dat Máxima het qua look bij een kortstondig experiment hield. Dit kapsel – een gevalletje Amerikaanse blow-dry in New York - bleek ook niet voor herhaling vatbaar.

Foto's (c) Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in