Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima inspireert met Herdenkingslook

Maar... die tas hè... HM mag, zelfs van top tot teen in zwart, nou eenmaal graag verrassen. Dat lukte gisteravond (dinsdag) bij de Nationale Herdenking op de Dam ook weer prima. Daar verscheen onze koningin uiteraard van top tot teen in zwart: cape, pumps, panty, hoedje, tas... Maar waar ze vorig...

Máxima inspireert met Herdenkingslook

Maar... die tas hè...

HM mag, zelfs van top tot teen in zwart, nou eenmaal graag verrassen. Dat lukte gisteravond (dinsdag) bij de Nationale Herdenking op de Dam ook weer prima.

Daar verscheen onze koningin uiteraard van top tot teen in zwart: cape, pumps, panty, hoedje, tas... Maar waar ze vorig jaar een zekere va-va-voom uitstraalde, was het dit jaar meer klassiek Hollywood in stemming.

Old Hollywood

Dat pillboxhoedje. Die lok haar (die geen krimp gaf bij de toch niet geringe wind). De col. De leren handschoenen. De subtiele sieraden. Het klassieke tasje. Prachtig, en een inspiratie voor velen.

Zo ook illustrator Linda Zoon, die al snel met de onderstaande prachtige illustratie kwam van Majesteit. Die ook weer als een lopend vuurtje over het internet ging. En uiteindelijk onder andere eindigde op het Instagram-account van stylist Fred van Leer.