Wil je zien: de look is echt spectaculair vertaald.

RuPauls Drag Race is een realityserie waar niemand in geloofde en die intussen al sinds 2009 te zien is (en steeds meer kijkers trekt). Je kunt 'm onder andere zien op Outtv en Netflix.

SCROLL EVEN DOOR VOOR EEN UPDATE OVER DIT ARTIKEL

De kandidaten krijgen in elke aflevering een opdracht die ze zo over the top op zijn drags moeten vervullen. Grappen, tranen, vileine opmerking en haarspray, héél veel haarspray. Er zijn inmiddels vele spin-offs van, de Nederlandse wordt gepresenteerd door Fred van Leer, meester in het lopen op hoge hakken. 

Article continues after the ad

De maestro zelf haalt zijn inspiratie zelf overal vandaag en viel als een blok voor de Taminiau van de inhuldiging. Bonuspunten voor het paleisachtige decor en de tulpen – iets zegt ons dat Máxima hier smakelijk om kan lachen.  

UPDATE

We waren zo verblind door de fabulousness van deze look, dat we niet hebben gezien dat de Drag Dame in kwestie niet RuPaul is, maar Miss Envy Peru, de eerste winnaar van Drag Race Holland.

Onze excuses en we buigen nederig het hoofd voor Hare Koninklijke Over The Topness. Die we graag méér Máximale looks zouden willen zien interpreteren!  

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in