Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: 'Ik bemoei me met de Instagram van de meiden'

Mooi wel dat Majesteit van zich laat horen, qua social media-gedrag. Koningin Máxima begon vorige week haar werkjaar in het geniep met een geheime stage, maar begint 'm nu ook officieel. Zij het nog steeds alleen online. Het eerste moment waarop we Majesteit weer in vol mode-ornaat kunnen aanscho...

Máxima: 'Ik bemoei me met de Instagram van de meiden'

Mooi wel dat Majesteit van zich laat horen, qua social media-gedrag.

Koningin Máxima begon vorige week haar werkjaar in het geniep met een geheime stage, maar begint 'm nu ook officieel. Zij het nog steeds alleen online.

Het eerste moment waarop we Majesteit weer in vol mode-ornaat kunnen aanschouwen laat nog heel even op zich wachten. Maar gelukkig kunnen we aan de foto's van HM's interactieve denksessie door MIND wel iets afleiden over hoe ze aan haar nieuwe jaar begint.

Het wordt een kleurrijk 2022, lijkt Majesteit met deze fijne jurk in elk geval aan te willen geven.

Máxima deed mee aan de sessie 'De twee gezichten van social media', die helemaal ging over de rol van social media op de mentale gezondheid van jongeren. Een interessant onderwerp voor een koningin met drie tienerdochters die sowieso nauw betrokken is bij de GGZ in Nederland. Daar vertelde ze dat ze zich wel degelijk meldt als ze vindt dat haar dochters iets op Instagram posten wat ze niet handig vindt. Ze volgt haar meiden op de voet.

Samen met jongeren, influencers, wetenschappers, beleidsmakers én vertegenwoordigers van social media-platforms ging Máxima in gesprek over wat social media precies doen met een jonge geest. Wat zijn de valkuilen? Hoe kan de negatieve invloed van social media op mentale gezondheid worden beperkt?

Een interessante en zeer Zoom-proof-middag. Zo eentje wacht Máxima er morgen trouwens ook nog. Dan gaat ze op online bezoek naar Saba. Handig en het scheelt enorm veel reistijd. Maar wij snakken evengoed wel naar een IRL-momentje met Majesteit zo langzamerhand. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in