Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima houdt het Griekse gevoel nog even vast

Griekse mode, herfstig kleurtje. Koningin Máxima was vanmiddag in de gemeente Midden-Groningen om het nieuwe Huis van Cultuur en Bestuur te openen. Een combinatie van een bibliotheek, een muziekschool, een theater én het gemeentehuis. Voor de gelegenheid trok ze een jurk van het Griekse label Zeu...

Máxima houdt het Griekse gevoel nog even vast

Griekse mode, herfstig kleurtje.

Koningin Máxima was vanmiddag in de gemeente Midden-Groningen om het nieuwe Huis van Cultuur en Bestuur te openen. Een combinatie van een bibliotheek, een muziekschool, een theater én het gemeentehuis.

Voor de gelegenheid trok ze een jurk van het Griekse label Zeus + Dione uit de kast, eentje die ze al een tijdje heeft en waarmee we haar eerder in 2019 al in Pakistan zagen tijdens een werkbezoek voor de VN.

Geen nieuwe aankoop uit het Griekse dus, maar toch vast en zeker een happy memory aan zonovergoten tijden. Het is ook echt geen toeval dat dit al de tweede keer sinds de zomervakantie is dat HM een jurk van het Griekse label aantrekt.

In haar eerste week back to work kwam deze fijne look (wel iets zomerser dan die van vandaag) al voorbij.

Een heerlijke manier om het vakantiegevoel nog even vast te houden.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in