Koningin Máxima gaf vanochtend (dinsdag) een toespraak bij een symposium in Amersfoort. En koos daar voor een jurk die perfect paste bij het wispelturige maartweer: zonnig, maar met een donkergrijs randje.

Máxima en co. zijn terug van wintersport. En gaan ook weer lekker aan de slag in den lande. De koningin opende dinsdag als lid van het Nederlands Comité voor Financiering en Ondernemerschap de jubileumdag van Qredits-Microfinanciering Nederland. Daarna ging ze in gesprek met verschillende ondernemers.

Article continues after the ad

Voor de gelegenheid trok ze een jurk van Natan uit de kast die ze in oktober ook al droeg tijdens een bezoek aan Duitsland. Een plaatje, vinden wij.

In Duitsland, in oktober

Qredits is een non-profit kredietorganisatie die startende en bestaande ondernemers een zakelijke lening verstrekt. Naast kredietverlening ondersteunt de organisatie ondernemers bij het opzetten en doorgroeien van hun bedrijf. Ook onderwijst de organisatie op MBO-scholen over het starten van een eigen onderneming. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in