Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in haar trusty Massimo Dutti

Ernstige onderwerpen vragen om een plechtig pak. Wat is de dresscode voor een bezoek aan een uitvaartonderneming? HM nam het zekere voor het onzekere en ging voor haar vertrouwde grijze Massimo Dutti-pak met visgraat. Mosterdkleurige blouse eronder en ze zag eruit alsof ze er zó aan de slag zou k...

Máxima in haar trusty Massimo Dutti

Ernstige onderwerpen vragen om een plechtig pak.

Wat is de dresscode voor een bezoek aan een uitvaartonderneming? HM nam het zekere voor het onzekere en ging voor haar vertrouwde grijze Massimo Dutti-pak met visgraat.

Mosterdkleurige blouse eronder en ze zag eruit alsof ze er zó aan de slag zou kunnen.

De koningin was in Den Haag op bezoek bij uitvaartonderneming Engelen & Spoor, waar ze met medewerkers sprak over de invloed van de covid-19 uitbraak op het laatste afscheid. Voor zowel de medewerkers als nabestaanden is er erg veel veranderd op het gebied van afstand houden (zo moeilijk als je wilt troosten…) en iemand verzorgen, dragen en herdenken.

Het social distancing-kiekje zit er inmiddels al lekker in. 

Het bezoek had een persoonlijk tintje: Engelen & Spoor verzorgde in 2002 de uitvaart van Máxima schoonvader, prins Claus. 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in