Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima is in haar nopjes in Ivoorkust

Ze mag weer uit voor de VN, en dat stemt duidelijk vrolijk. Het waren twee sobere jaren voor onze Royal Wereldreiziger In Chief. En hoewel ze dat soms best wel lekker vond, is het duidelijk dat koningin Máxima blij is dat ze haar VN-werk nu eens niet van achter een scherm hoeft te doen. Ze arrive...

Máxima is in haar nopjes in Ivoorkust

Ze mag weer uit voor de VN, en dat stemt duidelijk vrolijk.

Het waren twee sobere jaren voor onze Royal Wereldreiziger In Chief. En hoewel ze dat soms best wel lekker vond, is het duidelijk dat koningin Máxima blij is dat ze haar VN-werk nu eens niet van achter een scherm hoeft te doen.

Ze arriveerde zondagavond in Ivoorkust voor een tweedaags bezoek daar, en reist later vandaag door naar Senegal voor nog twee dagen als speciaal afgezant.

Nou is haar dag verder niet heel stimulerend voor het oog (tal van vergaderingen en ontmoetingen, met iedereen van de premier tot de first lady en een heel leger ministers), maar Máxima's outfitkeuzes zijn dat gelukkig wel.

Vandaag koos HM opnieuw voor een grof kantje, momenteel een grote favoriet...

...en gistermiddag ging ze eropuit in dit heerlijke fladderlookje.

Maar het is de glimlach die ze draagt die boekdelen spreekt. Máxima is back in business. En in haar element.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in