Niet álles komt van Chanel en Dior.

Een middagje shoppen in de collectie van HM lijkt ons wel wat. We zouden dan ook zeker haar tassencollectie even grondig inspecteren, want Máxima heeft veel mooie armcandy.

Van klassiekers van Chanel tot deze nieuwe Dior die werkelijk niemand anders kan dragen.

Article continues after the ad

Maar ze heeft ook toegankelijker waar. Een relatief begrip natuurlijk, maar laten we zeggen: tassen die geen duizenden euro's kosten, zij het wel honderden. Vorige week tipten we je al deze beauty van Rough Studios, geshopt bij de winkel in Rotterdam en online nog te krijgen voor 299 euro...

...en er is meer.

Wat dacht je van de tassen van Marina Raphael, een Grieks label waar Máxima en haar meiden in Athene graag shoppen? Je koopt er eentje vanaf een euro of 600, maar ze zijn wel behoorlijk tijdloos (en Máxima deelt ze volop met haar dochters).

In de VS (dát was even geleden, maar wellicht shopt HM er deze trip weer eentje...) shopt HM graag bij Banana Republic, waar je voor rond de 100 euro allerlei leuke modelletjes kunt shoppen, zoals deze Máxima-proof gele jongen.

Wil je een uitgesprokenere look dan ga je naar Antik Batik, waar Máxima zelf ook wel eens shopt.

En ook Sarah's Bag is populair bij Máxima en haar dochters, je kent ze misschien wel van de chilipepertas...

...waarvan je een versie nu nog steeds kunt shoppen voor zo'n 550 euro (maar ze hebben ook leuke tassen in de 200-300 euro-categorie).

Lest best ga je naar de Bijenkorf voor je eigen LK Bennett, een favoriet merk van hertogin Kate waar Máxima ook meermalen mee gespot is. Voor deze leuke crossbody bijvoorbeeld, prijskaartje net geen 200 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in