Majesteit heeft zo haar favorieten.

Nog druk shoppende voor kerstcadeautjes óf je eigen kerstlook? Koningin Máxima to the rescue. Want haar vijf favoriete beautyproducten zijn heel makkelijk te shoppen (en niet altijd peperduur ook nog).

De blush – NARS Orgasm

Al sinds jaar en dag een favoriet van Máxima én van menig visagist. Geeft een gezonde maar natuurlijke gloed die het goed doet op grauwe winterhuidjes. Te koop bij o.a. De Bijenkorf voor 33 euro.

Article continues after the ad

De lipstick – Bobbi Brown

Dit jaar gespot op Majesteits bureau. Kennelijk heeft ze er allerlei tinten van, van doorzichtige balsem tot lekker donkerrrood. In 27 kleuren verkrijgbaar bij Bobbi Brown, voor circa 36 euro.

De wenkbrauwgel – HEMA

Eerlijk waar: Máxima zou haar wenkbrauwen al jaren in het gareel houden met de wenkbrauwgel van de HEMA à 3,95 euro. Het proberen waard natuurlijk.

De geur – Guerlain Shalimar

Een heerlijk luxe geur met bergamot en lekker veel citrus. In een flesje dat ook nog eens prachtig klassiek staat op de royal kaptafel. Iedereen heeft een signature scent nodig, helemaal een koningin. Circa 105 euro voor 50 ml, o.a. via Douglas.

De nagellak – Chanel Particuliere (of Le Vernis Richness voor de echte kerstvibe)

De Particuliere is een prachtige beige-bruintint die bij bijna elke look past, maar Máxima draagt ook graag rode nagels, iets wat dochter Amalia al helemaal heeft overgenomen. Een Chanel-lak is toch wel een klassieker. Prijs: 27 euro via Chanel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in