Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kerstmake-up à la koningin Máxima: dit zijn haar favorieten

Nog druk shoppende voor kerstcadeautjes óf je eigen kerstlook? Koningin Máxima to the rescue. Want haar vijf favoriete beautyproducten zijn heel makkelijk te shoppen (en niet eens allemaal peperduur).

Máxima kerstmake-up

Dit zijn Máxima's favorieten waarmee jij helemaal op chic aan de kerstdis kunt.

De blush – NARS Orgasm (37 euro)

Al sinds jaar en dag een favoriet van Máxima én van menig visagist. Geeft een gezonde maar natuurlijke gloed die het goed doet op grauwe winterhuidjes. Te koop bij o.a. De Bijenkorf.

NARS

De lipstick – Bobbi Brown (46 euro)

Een paar jaar geleden gespot op Majesteits bureau. Kennelijk heeft ze er allerlei tinten van, van doorzichtige balsem tot lekker donkerrood. In tien kleuren verkrijgbaar via Bobbi Brown.

Bobbi Brown

De wenkbrauwgel – HEMA (4,60 euro)

Eerlijk waar: Máxima zou haar wenkbrauwen al jaren in het gareel houden met de wenkbrauwgel van de HEMA. Altijd het proberen waard natuurlijk.

HEMA

De geur – Guerlain Shalimar (120 euro)

Een heerlijk luxe geur met bergamot en lekker veel citrus. In een flesje dat ook nog eens prachtig klassiek staat op de royal kaptafel. Iedereen heeft een signature scent nodig, helemaal een koningin. Onder andere verkrijgbaar via Douglas.

De nagellak – Chanel Particuliere of Le Vernis Richness voor de echte kerstvibe (32 euro)

De Particuliere is een prachtige beige-bruintint die bij bijna elke look past, maar Máxima draagt ook graag rode nagels, iets wat dochter Amalia al helemaal heeft overgenomen. Een Chanel-lak is toch wel een klassieker. Verkrijgbaar via Chanel.

Happy shopping!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst