Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima goes high fashion in Oscar de la Renta

Hoe volg je Prinsjesdag op? Nou, zo. Op Huis ten Bosch is gisteravond hopelijk even goed geproost op weer een succesvolle Prinsjesdag, maar laat maakten de Oranjes het vast niet want Máxima meldde zich vanochtend alweer in Rotterdam. Op CHIC. Met hoofdletters ja. Deze woensdag wilde ze stijltechn...

Máxima goes high fashion in Oscar de la Renta

Hoe volg je Prinsjesdag op? Nou, zo.

Op Huis ten Bosch is gisteravond hopelijk even goed geproost op weer een succesvolle Prinsjesdag, maar laat maakten de Oranjes het vast niet want Máxima meldde zich vanochtend alweer in Rotterdam. Op CHIC. Met hoofdletters ja.

Deze woensdag wilde ze stijltechnisch natuurlijk goed beslagen ten ijs komen, na haar triomfantelijke Prinsjesdag. Missie geslaagd: Majesteit verscheen in een chic mantelpak van Oscar de la Renta — met fijne, nieuwe vliegende schotel. Hetzelfde mantelpak dat we najaar 2019 óók zagen in Japan, bij een tea party ter gelegenheid van de inhuldiging van keizer Naruhito. Majesteit is fan, dat staat vast.

Vandaag mocht het pak uit de kast voor de opening van het nieuwe Theater Zuidplein. Daar kreeg Máxima een rondleiding, zag ze dans- en muziekoptredens en sprak ze met de makers van die producties, onder andere over de impact van het coronavirus. Máxima steunde de afgelopen maanden regelmatig de culturele sector door een theater te bezoeken.

In Japan...

...en in Rotterdam

Het is wel even een andere werkweek na Prinsjesdag dan de koningin ook wel gewend is. Vaak vertrekt ze na Prinsjesdag fluks (soms zelfs op dezelfde dag!) richting New York voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Die worden dit jaar virtueel gehouden, dus dat scheelt een tripje naar New York. Gelukkig heeft HM ook in Nederland goede zin.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in