Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: geen Pasen in Griekenland…

Hoe ziet dat er normaal gesproken uit? Zonder coronabeperkingen zouden de Oranjes nu bezig zijn met de voorbereidingen voor hun meivakantie... ... die ze meestal in hun vakantiehuis in het Griekse Doroufi Kranidiou doorbrengen. Ze hebben daar al een paar keer Orthodox Pasen gevierd, het paasfeest...

Máxima: geen Pasen in Griekenland…

Hoe ziet dat er normaal gesproken uit?

Zonder coronabeperkingen zouden de Oranjes nu bezig zijn met de voorbereidingen voor hun meivakantie...

... die ze meestal in hun vakantiehuis in het Griekse Doroufi Kranidiou doorbrengen.

Ze hebben daar al een paar keer Orthodox Pasen gevierd, het paasfeest in Griekenland. Dat valt vaak op een andere datum dan Pasen in Nederland.

Ze vieren het dan samen met de Griekse royals: koning Constantine en koningin Anne-Marie wonen in Porto Heli als burgers (Griekenland heeft de monarchie afgeschaft) en ZM heeft een zwak voor Máxima.

De Griekse royals zijn ook regelmatig in Spetses te vinden, de jetset hub waar de Oranjes zich eveneens graag verpozen, onder andere in het Orloff Resort, waar ze kind aan huis zijn: lekker eten, mooi uitzicht, zwembad – niets te wensen. Ooit stonden er ook vrolijke foto's van de Oranjes op de pagina van Orloff, maar die zijn inmiddels verwijderd #beetjeflauw.

Dat zit er nu niet in: Pasen wordt in Paleis Huis ten Bosch gevierd. Met eitjesspecialiteiten van de royal kok, lekker weer, een enorme tuin én Máxima's moeder over de vloer zullen ze het er best gezellig hebben.  

Foto's (c) Getty Images, ANP. PPE Agency

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!