Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima gaat op goud (én de hoogte in!)

Parels en een Prinsjesdagjurk. Glamour bij het Koninklijk Paleis! Daar wordt vanavond weer eens een fijn staatsbanket gehouden voor de president van Italië, Sergio Mattarella. Hij kwam vanochtend in Nederland aan voor een driedaags bezoek, vergezeld door zijn first lady, dochter Laura. En daarvoo...

Máxima gaat op goud (én de hoogte in!)

Parels en een Prinsjesdagjurk.

Glamour bij het Koninklijk Paleis! Daar wordt vanavond weer eens een fijn staatsbanket gehouden voor de president van Italië, Sergio Mattarella.

Hij kwam vanochtend in Nederland aan voor een driedaags bezoek, vergezeld door zijn first lady, dochter Laura. En daarvoor zou Máxima toch zeker wel willen uitpakken?

Jazeker: HM verscheen zojuist in haar gouden Prinsjesdagjurk uit 2013 (een Taminiau) en met de veelzijdige (en vooral torenhoge) Württemberg-tiara. En sowieso behangen met parels, we schreven van de week nog over de liefde. Dat mag toch zeker uitpakken heten, voor een niet-royal staatsbezoek.

Samen met ons koningspaar poseerden de Italiaanse gasten voor een fijne foto waarna ze door de Troonzaal naar het banket werden gevoerd en Willem-Alexander en president Mattarella allebei een toost uitbrachten. 

Morgen zien de Oranjes de Italianen weer tijdens een regeringslunch, en ook dan slijten ze de avond samen, dan in het Koninklijk Concertgebouw. Wij kunnen niet wachten om te zien wat Máxima voor die gelegenheid uit de kast tovert.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in