Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima gaat op (business) casual in Thessaloniki

Het is pantalon-en-blazer-dag in Griekenland. Athene is ze privé welbekend. Daar shoppen ze wel eens tijdens een vakantie in hun privévilla in het Griekse Porto Heli. Maar of de Oranjes ook al eens in Thessaloniki zijn geweest... Vandaag is het zeker zover. Ons koningspaar maakte vanochtend de ko...

Máxima gaat op (business) casual in Thessaloniki

Het is pantalon-en-blazer-dag in Griekenland.

Athene is ze privé welbekend. Daar shoppen ze wel eens tijdens een vakantie in hun privévilla in het Griekse Porto Heli. Maar of de Oranjes ook al eens in Thessaloniki zijn geweest... Vandaag is het zeker zover.

Ons koningspaar maakte vanochtend de korte vlucht van Athene naar de op één na grootste plaats van Griekenland, een stuk noordelijker gelegen. Daar wacht ze een bomvol programma vol moderne ontwikkelingen en eeuwenoude bezienswaardigheden.

Na twee dagen vol Claes'jes en fladderende Griekse jurken koos HM vandaag voor een all business look met blazer, blouse en keurige pantalon (maar nog wel met een lekker hakje, ben jij gek).

Het koningspaar woont bijvoorbeeld een economische sessie bij over duurzaamheid en landbouw. Maar gaan ook op stadswandeling én maken een fietstocht door het centrum van Thessaloniki, naar de beroemde Witte Toren. Ze gaan ook langs bij Aristotle University.

Vanmiddag lees je op Nouveau meer over het bezoek aan Thessaloniki.

Beeld: ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in