Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima FaceTime't met ziekenhuispersoneel

Zorgverleners van het Elisabeth-Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg kwamen gisteren (donderdag) oog in oog te staan met koningin Máxima. Via FaceTime, dat wel. Het ziekenhuis plaatste een dertien minuten durende video online waarin Máxima met verschillende verpleegkundigen en artsen praat over hun ...

Máxima FaceTime't met ziekenhuispersoneel

Zorgverleners van het Elisabeth-Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg kwamen gisteren (donderdag) oog in oog te staan met koningin Máxima. Via FaceTime, dat wel.

Het ziekenhuis plaatste een dertien minuten durende video online waarin Máxima met verschillende verpleegkundigen en artsen praat over hun werkzaamheden in coronatijden.

“Het is heel hard wat je meemaakt", zei de koningin onder meer. "Daarom dit telefoontje, om van onze kant te laten zien dat wij ons realiseren in wat voor moeilijke situatie u werkt. We zijn u zeer dankbaar en erkentelijk voor wat u doet. Heel veel sterkte.”

Ook sprak de koningin nog even eerlijk over hun eigen situatie thuis, toen ze het ziekenhuispersoneel vroeg hoe het er bij hun thuis aan toe ging. "Ik heb hier ook drie kinderen die we moeten zien bezig te houden", zei Majesteit.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in