Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en Willem-Alexander 'incognito' naar Art Rotterdam

De internationale kunstbeurs Art Rotterdam heeft dit jaar 28.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er 2000 meer dan vorig jaar. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten er een dagje uit van. Zij kwamen afgelopen vrijdag 'incognito' naar de Van Nelle Fabriek. Het ging om een particulier ...

Máxima en Willem-Alexander 'incognito' naar Art Rotterdam

De internationale kunstbeurs Art Rotterdam heeft dit jaar 28.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er 2000 meer dan vorig jaar. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten er een dagje uit van. Zij kwamen afgelopen vrijdag 'incognito' naar de Van Nelle Fabriek.

Het ging om een particulier bezoek. Volgens galeriehouder Caroline konden ze op hun gemak rondstruinen en lieten bezoekers het echtpaar met rust. Zo te zien hadden ze het goed naar hun zin.

Of er ook iets is gekocht dat in het nieuwe onderkomen van het koninklijk paar komt te hangen, is nog niet bekend. Caroline vertelde RTV Rijnmond: "Kopen doen ze niet ter plekke. Als er al iets wordt gekocht, dan komt er vermoedelijk achteraf iemand nog eens langs."

Inmiddels is Koningin Máxima naar Jordanië afgereisd voor een werkbezoek. Hier vind je al het nieuws van Máxima in Jordanië.

Bron: Rijnmond.nl Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in