ZM en HM veroveren Noord-Limburg!

Ons koningspaar is vandaag voor het eerst in tijden weer eens samen op pad voor een ouderwets streekbezoek. Aan Noord-Limburg, om precies te zijn.

Samen gaan ze langs in Venlo, Bergen en Venray met als gedeeld thema 'positieve gezondheid'. Waarbij natuurlijk ook over de pandemie wordt gesproken, en hoe die van invloed is geweest op de streek.

Handig hoedje

Article continues after the ad

Máxima besloot de (natte) gelegenheid stevig op te fleuren én zichzelf een beetje warm te houden met haar beauty van een Oscar de la Renta-jas met groene jurk en accessoires, en een handig pillboxhoedje om weerbarstige regendruppels die de paraplu weten te omzeilen het hoofd te bieden.

Suède pumps tijdens een regenachtig regiobezoek mét geplande wandeling, je moet het maar durven. Of zou HM een paar sneakers in de auto hebben liggen?

In balans

De regio Noord-Limburg heeft zich ten doel gesteld de gezondste regio van Nederland te worden, en vandaag mogen ze laten zien hoe ze dat willen doen. Het is de ambitie dat inwoners van de regio lichamelijk én mentaal gezond zijn, een veilige leefomgeving hebben en een goede kwaliteit kunnen waarborgen van leven en werken.

Daarbij ligt de focus onder andere op gezonde voeding, voldoende natuur (dat moet toch lukken, in het Limburgse!) en een fijne werk- en privébalans met veel ruimte voor vrije tijd. Dat laatste zal zeker koningin Máxima aanspreken, met haar eigen focus op muziek.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in