Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en WA: matching royal mondkapjes

Ons koningspaar weer eens samen in actie! In deze tijden van thuis kantoor houden, raken we allemaal wel eens een beetje flauw van onze omgeving. Koningin Máxima verruilde vanmiddag daarom haar werkkamer op Huis ten Bosch voor Paleis Noordeinde.  Daar ontving Majesteit (in een heerlijk kleurtje) ...

Máxima en WA: matching royal mondkapjes

Ons koningspaar weer eens samen in actie!

In deze tijden van thuis kantoor houden, raken we allemaal wel eens een beetje flauw van onze omgeving. Koningin Máxima verruilde vanmiddag daarom haar werkkamer op Huis ten Bosch voor Paleis Noordeinde. 

Daar ontving Majesteit (in een heerlijk kleurtje) samen met de koning een groep die meewerkt aan het pact 'Naar een schuldenzorgvrij Nederland'. Dat had in maart al moeten gebeuren, maar... juist.

Aankomst: met matching royal mondkapjes

...die later af mochten

Máxima hield en toespraak voor de genodigden die online meekeken en sprak onder andere over de extra dimensie die schuldhulpverlening heeft gekregen door de coronacrisis. Uit onderzoek blijkt dat het aantal huishoudens met schulden naar verwachting enorm zal stijgen de komende tijd.

Dan is het natuurlijk belangrijk dat er hard gewerkt wordt aan manieren om met die schulden om te gaan, en dat is precies waar SchuldenLabNL samen met wethouders, banken, woningcorporaties, verzekeraars en ook de koningin aan werken de laatste jaren. 

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in