Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en WA bezoeken jonge vluchtelingen

Minderjarige vluchtelingen, je hart breekt ervan. Je kunt niet naar Griekenland en voorbijgaan aan de vluchtelingencrisis. Dus trokken de Oranjes vandaag een groot deel van hun dag uit voor precies dat. Specifiek voor de minderjarige vluchtelingen in het land. Ze werden vanmiddag opgewacht bij ee...

Máxima en WA bezoeken jonge vluchtelingen

Minderjarige vluchtelingen, je hart breekt ervan.

Je kunt niet naar Griekenland en voorbijgaan aan de vluchtelingencrisis. Dus trokken de Oranjes vandaag een groot deel van hun dag uit voor precies dat. Specifiek voor de minderjarige vluchtelingen in het land.

Ze werden vanmiddag opgewacht bij een openbare basisschool in Athene, waar ze werden getrakteerd op een bijzonder concert door vluchtelingenkinderen uit verschillende Griekse opvangkampen.

Dat concert werd georganiseerd door Connect by Music, een Grieks-Nederlandse organisatie die zich richt op de ondersteuning van integratie en acceptatie van vluchtelingenkinderen op Griekse scholen.

Willem-Alexander en Máxima genoten van het optreden en gingen daarna nog even in gesprek met de kinderen. Voor de rest van hun middag splitsen ZM en HM op. De koning gaat langs bij Nisos Shelter, een opvangtehuis voor alleenstaande Oekraïense peuters en kleuters die naar Griekenland zijn gevlucht.