Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en Mathilde: twinning

Goede royalvriendinnen kijken natuurlijk wel eens iets bij elkaar af. Een goede jas, bijvoorbeeld. De nauwe band tussen koningin Mathilde van België en onze eigen koningin Máxima is welbekend: de twee zouden privé regelmatig bij elkaar op bezoek gaan, hebben kinderen in dezelfde leeftijd en herke...

Máxima en Mathilde: twinning

Goede royalvriendinnen kijken natuurlijk wel eens iets bij elkaar af. Een goede jas, bijvoorbeeld.

De nauwe band tussen koningin Mathilde van België en onze eigen koningin Máxima is welbekend: de twee zouden privé regelmatig bij elkaar op bezoek gaan, hebben kinderen in dezelfde leeftijd en herkennen elkaars leven natuurlijk al te goed.

Daarnaast delen ze een liefde voor dezelfde royaldesigner: Edouard Vermeulen van Natan. Die weliswaar Belgisch is, maar ook ons Nederlandse koningshuis van héél veel outfits voorziet. Al lijkt koningin Mathilde deze week een voorbeeld te hebben genomen aan een van Máxima's andere favorieten: Claes Iversen.

De wollen cape-mantel die de Belgische koningin droeg deed ons toch wel erg denken aan dit exemplaar van Máxima. Heel logisch: zo'm cape staat chique, houdt warm én laat ook nog iets van de outfit zien. Oh, en handjes schudden gaat er uitstekend in. Twinning is winning!

Beeld: Getty Images/BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in