Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en Letizia: als royals dezelfde jurken uit de kast trekken

Letizia is weer eens in een jurk gespot die Máxima óók heeft. Er is haast geen ontkomen aan: de koninginnen en prinsessen van Europa hebben allemaal een voorliefde voor luxe labels en een bijna onbeperkt kledingbudget. Ze gaan er een aantal keer per week op uit, en hebben écht geen tijd om bij te...

Máxima en Letizia: als royals dezelfde jurken uit de kast trekken

Letizia is weer eens in een jurk gespot die Máxima óók heeft.

Er is haast geen ontkomen aan: de koninginnen en prinsessen van Europa hebben allemaal een voorliefde voor luxe labels en een bijna onbeperkt kledingbudget. Ze gaan er een aantal keer per week op uit, en hebben écht geen tijd om bij te houden wat de concullega's allemaal dragen. Dus wordt er wel eens gedubbeld.

Eén designerjurk, twee royals dus.

Vorige week was het weer eens zover en verscheen koningin Letizia van Spanje ten tonele in een fonkelende Nina Ricci die koningin Máxima ook al jaren in haar kast heeft hangen.

Letizia heeft daar sowieso een handje van, lekker dubbelen. Met Máxima...

...maar ook met Victoria van Zweden.

En zo zijn er legio meer voorbeelden, waarvan we deze looks van Victoria en Máxima...

...Madeleine van Zweden en Máxima...

...en Máxima en Charlene toch wel de leuksten vinden.

Soms is Máxima eerder, soms een ander. En niemand lijkt er mee te zitten. Terecht, maar leuke plaatjes blijven het. Gelukkig overkomt het ze zelden tot nooit tijdens hetzelfde evenement, dat zou wel even awkward zijn.

Al ging Letizia er eerder dit jaar prima mee om toen ze bij een prijsuitreiking een wel een eensgezinde winnaar tegenover zich kreeg.

Royals, het zijn net mensen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in