Hilarisch, de reactie van Máxima op het k-woord,

Ze zal thuis echt wel eens voor hetere beeldspraakvuren staan met drie pubermeiden. Maar de reactie van koningin Máxima als een van haar conferentiegenoten strooit met een scheldwoord is echt priceless.

HM was vorige week digitaal aanwezig bij een bijeenkomst van F€mpower, waarbij honderd vrouwelijke ondernemers en bankiers bij elkaar kwamen. En daar was het beeld niet voor iedereen even goed. Met deze video als gevolg:

Wie van de deelnemers het was, zal wel nooit bekend worden (maar zij weet wie ze is natuurlijk). Maar duidelijk niet iedereen had bij de inleiding de microfoon van hun computer uitstaan. Je weet wel, inmiddels welbekende videobel-etiquette.

Article continues after the ad

Na het welkomstwoord hoorden daarom alle deelnemers, ook de koninklijke: 'Kan het beeld nog beter worden? Of is het gewoon dit kutbeeld?' Máxima verbaasd, de debatleidster verbaasd, iedereen verbaasd. Hoe vaak zou dit filmpje zijn teruggekeken op Huis ten Bosch door de drie A's?

Eerlijk is eerlijk: grappig is het wel. Zolang je maar niet degene bent die het gezegd heeft, gokken wij.

Beeld: Koninklijk Huis/ABN Amro

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in