Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en het gemis van Lech

Gelukkig hebben we de foto's nog. Wel voorjaarsvakantie, geen skitrip. Deze week ziet er voor iedereen met kinderen anders uit dan anders. Dus ook voor de Oranjes. Die normaal gesproken vandaag zouden poseren voor de fotosessie in Lech. Om daarna een week ongestoord te genieten op de pistes, met ...

Máxima en het gemis van Lech

Gelukkig hebben we de foto's nog.

Wel voorjaarsvakantie, geen skitrip. Deze week ziet er voor iedereen met kinderen anders uit dan anders. Dus ook voor de Oranjes.

Die normaal gesproken vandaag zouden poseren voor de fotosessie in Lech. Om daarna een week ongestoord te genieten op de pistes, met koningin Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en kinderen en wie weet wie nog meer. Vorig jaar mocht het nog gewoon (#anderetijden), maar dit jaar zit het er niet in.

Een kus voor papa

Minder van de prinsessen

Het is anders, dat weten we allemaal. Wat voor de royalliefhebber wél betekent dat één van de drie grote fotomomenten van het jaar (traditioneel de fotosessie in Lech, Koningsdag en de zomerfotosessie) uitblijft. En dat we onze prinsessen sowieso minder zien dan we gewend zijn.

Nou wordt er achter de schermen vást over nagedacht hoe dat gemis kan worden opgevangen. Maar voor het zover is hebben we een kleine pleister op de wonden: het leukste van Lech nog een keer op een rij. Voor wie de Oranjes mist. Of de skivakantie.

Uitgelaten: even lekker tijd voor elkaar

Ook direct goed voor de vlam

Uit Lech komen elk jaar weer de mooiste foto's van ons koningspaar en hun meiden

En het is een uitgelezen kans om de drie prinsessen even samen in actie te zien

Een gemis, dat zeker. Maar hopelijk zien we ze snel weer eens opduiken en anders is er altijd Koningsdag nog.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in