Nee, geen miss Moneypenny maar een tas.

We waren gisteren zó verrast door de foto's van Majesteit die op de fiets door Den Haag ging dat we nu pas op de details van haar outfit (een vlammend broekpak van Max Mara) letten. En dan met name op het tassenkind in haar fietsmandje.

Máxima nam tijdens haar bezoek aan Kunstmuseum Den Haag namelijk een Moneypenny mee. Een tas van designer Sophie Habsburg, het nichtje van de laatste keizer van Oostenrijk waar Máxima al jaren fan van is.

Article continues after the ad

Ze heeft het tasje in allerlei kleuren (beige, crème, wit), maar nu dus ook in een kek slangenprintje met gele details. En ja, daar houdt onze koningin natuurlijk van.

Sophie is dól op onze koningin en vindt het een eer dat zij de Moneypenny zo graag gebruikt

Nou is het exacte kleurtje van Majesteit online niet meer te krijgen, maar Sophie biedt haar Moneypenny's in bijna alle kleuren van de regenboog, dus lekker shoppen in haar eigen webshop kan naar hartelust. Voor ongeveer 380 euro schaf je daar je eigen Moneypenny aan.

Máxima-approved, fietsproof en multi-inzetbaar. Wij tippen deze exemplaren voor het ultieme HM-gevoel.

Geen Moneypenny, wél de Máxima-print...

Kek slangenprintje

Geel, geler, geelst

Beeld: Brunopress/Sophie Habsburg

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in