Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en de herfst: wanneer komt de Valentino-cape weer in beeld?

Het was vorig jaar haar favoriete kledingstuk of all. Zelfs als koningin met een bijna eindeloos kledingbudget en inloopkasten waar elke andere Nederlander (wat heet: we zouden haast zeggen elke andere róyal) van gaat kwijlen, heeft zo haar favorieten. Voor koningin Máxima is dat haar rode cape v...

Máxima en de herfst: wanneer komt de Valentino-cape weer in beeld?

Het was vorig jaar haar favoriete kledingstuk of all.

Zelfs als koningin met een bijna eindeloos kledingbudget en inloopkasten waar elke andere Nederlander (wat heet: we zouden haast zeggen elke andere róyal) van gaat kwijlen, heeft zo haar favorieten.

Voor koningin Máxima is dat haar rode cape van Valentino, waar ze vorig jaar als een blok voor viel. Het prijskaartje was niet gering, maar Majesteit trok haar (zullen we haar maar gewoon het Valencape'je noemen?) Valencape'je dan ook keer op keer op keer van de kapstok.

Nou mogen we de herfst in Nederland inmiddels wel officieel tot geopend verklaren, dus vragen wij ons af... wanneer zien we de Valencape weer? De countdown is bij deze begonnen, Majesteit.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in