Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en co: de zomerkleurtjes zijn terug!

Na wat voelt als jaren vol grijs, wit en beige... ...is het nu eindelijk weer tijd om de zon te laten schijnen. Outfit-wise. Dat maakt onze eigen koningin Máxima de laatste weken al steeds duidelijk, met als klap op de kleurenvuurpijl deze twee looks van dinsdag. Maar eerder natuurlijk al haar be...

Máxima en co: de zomerkleurtjes zijn terug!

Na wat voelt als jaren vol grijs, wit en beige...

...is het nu eindelijk weer tijd om de zon te laten schijnen. Outfit-wise.

Dat maakt onze eigen koningin Máxima de laatste weken al steeds duidelijk, met als klap op de kleurenvuurpijl deze twee looks van dinsdag.

Maar eerder natuurlijk al haar beroemde Oscar de la Renta-jas in Limburg (misschien wel HM's kleurrijkste stuk?) en die knalpaarse Victoria Beckham die ze vorige week droeg in Rotterdam.

Ze is niet de enige royal die nu de zon weer schijnt én er pandemiehoop gloort besluit het juk van beige, zwart, wit en grijs van zich af te werpen. Ook Kate Middleton, Letizia van Spanje, Meghan Markle en koningin Mathilde van België zetten een vrolijk tandje bij.

Dat het maar een mooie, lange zomer mag worden.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in