Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima & Co: wees blij dat jij in die kou niet op de foto hoeft!

Denk maar zo: als jij met een rode neus op straat staat te verwaaien, word je in elk geval niet gevolgd door een legertje fotografen.

Máxima en co. in de kou: hou het maar eens sierlijk

Brrrr, wat is het KOUD de laatste dagen. 

Dat is natuurlijk ook voor de royals gewoon zo. Want die moeten nogal eens de paden op, de lanen in. En dan ook nog een beetje bevallig gekleed ook. Met knisperende koude kiekjes als gevolg.

Gala en vrieskou? Mary van Denemarken weet er wel raad mee (al zal ze anno nu misschien minder snel een bontje uit de kast grijpen).

Kate op royal treintour eind 2020 in Cardiff: dat viel ondanks lange jas en sjaal tóch even tegen.

Onze eigen Majesteit staat erom bekend nog wel eens te luchtig gekleed te gaan, zoals hier tijdens een VN-vergadering waar de airco tóch een tandje te hoog bleek te staan...

...en hier in Washington waar lente toch iets anders betekende dan HM verwacht had. Gelukkig waren er hulptroepen.

De betere royalkouplaatjes komen vaak uit Noorwegen, waar bezoekende royals in een traditioneel pak worden gestoken (maar het valt toch tegen, zo in contrast met Monaco).

Zelfs Scandi's als Mette-Marit en Haakon van Noorwegen zelf moeten soms even doorbijten.

En dan zijn er de skivakanties nog. Daar hoor je de royals niet over morren, maar de Lech-fotosessie van 2018 van de Oranjes ging wél de boeken in als de koudste ooit. Min twintig was het. Dat zie je er dan ook weer niet aan af.

Wat we maar willen zeggen als je deze week nog ergens op straat staat te vernikkelen: gelukkig hebben we de foto's niet.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in